Szolgáltatások

Részrakományok, gyűjtőáruk és komplett rakományok profi szállítmányozása Európában

Emelőhátfalas szállítás

Csapatunk kiemelt szolgáltatása az emelőhátfalas szállítmányozás, melynek számos előnye van a nemzetközi fuvarozás során:

  • A törékeny és fokozottan sérülékeny árucikkeket is biztonságosan lehet A-ból B-be szállítmányozni
  • 2,4×1,5 méter nagyságú emelőhátfalainkkal akár 1500 kg súlyú rakományokat is meg lehet emelni
  • Az emelőhátfal segítségével szűk és kevésbé alkalmas helyeken is gyorsan le lehet pakolni a szállítmányt
  • Az emelőhátfalas gépjárművek sokkal könnyebben rakodhatók
  • Békával és emelőhátfallal felszerelt kamionjaink esetében Önnek nem kell extra raklapra vagy targoncabérlésre költenie, hiszen kollégáink nehézségek nélkül megoldják a rakomány lepakolását

20 darab 18 tonnás kamionokból álló gépparkunk profi békával és emelőhátfallal is felszerelt, ráadásul minden pótkocsinkat hátulról, oldalról és elölről is lehet rakodni, hogy a folyamat gyorsabb és hatékonyabb legyen.

Bepelog - Teherhépkocsi méretek infografika
Expressz szállítmányozás

Expressz szállítás

A fuvarozásban a pontosság és a gyorsaság mindennél fontosabb. Expressz szállítás szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy azokban az esetekben is a legjobbat nyújthassuk, amikor a szállítmány lerakodása nem tűr időbeli halasztást.

Expressz szállításkor csak az Ön áruját fuvarozzuk a felrakóhelytől a célig és nem lassítjuk a folyamatot azzal, hogy más cégek áruját is felpakoljuk.

Bepelog Expressz Szállítás: villámgyors, problémamentes fuvarfeladatok elvégzése Európa-szerte.

Speciális desztinációk

Elsősorban Nyugat-Európában teljesítünk megbízásokat, de számos sajátos elhelyezkedésű országba és területre is fuvarozunk különböző típusú rakományokat.

Fő célpontjaink, Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország és Franciaország mellett Szicíliában, Gran Canaria-n, Korzikán, Mallorcán, Szardínián és többek között Ibizán is gyakoriak a megrendeléseink.

A szigetországok esetében nagy tapasztalatunk van a kompos szállítmányozásban is, ezért a sokszor problémásnak titulált tengeri átkelőhelyek sem jelentenek számunkra akadályt, jól ismerjük a kompokra érvényes szabályokat. Kompjegy partnerünk kedvező áron biztosít számunkra, mellyel jelentős logisztikai költségeket tud Ön is megspórolni.

Különleges desztinációkra való fuvarozás
Komplett rakományok szállítása

Komplett rakományok szállítása

Kollégáinkkal az a célunk, hogy színvonalas szolgáltatásunkkal hosszútávú partnerei lehessünk Önnek. Legyen szó néhány palettányi, vagy a kamionok teljes rakodóterét kitöltő áruszállításról, számíthat ránk.

Csapatunkkal az átmenő szállítmányok tárolását is meg tudjuk oldani. Zárt, fűtetlen raktárainkban biztonságban tudhatja rakományát a következő lerakó időpontjáig.

Szolgáltatásaink iránt érdeklődik? Vegye fel velünk a kapcsolatot!